Events Made Easy Forums Bug fixed or feature request implemented shortcode [eme_unsubform template_id=45]

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #62515
    Fred17
    Participant

    Hi Francky
    I use a subscription and unsubscription page with the short code mentioned in the subject.
    When you indicate your email and validate the captcha and the form, the system indicates that it has sent an email with a link. But in fact there is no mail that is sent.
    You should be able to test on the link page.
    Thanks in advance for your help.
    Frédéric.

    link : https://vogue-et-reve.fr/events/?eme_unsub=1

    #62516
    Franky
    Keymaster

    Hi,

    well, testing a page that says the mail is sent and no actual mail being sent is quite impossible 🙂
    But:
    – what are your settings concerning mail queuing and mail sending method?

    Feel free to send me a temp admin account so I can take a look too

    #62517
    Fred17
    Participant

    Mails queued and sent every 5 mns.
    Sending method is WP Mail (default)
    I just gave you the requested profile on your account.

    #62518
    Franky
    Keymaster

    Bug confirmed (the case was when a person in EME was part of a group but did also have a name/firstname in EME, then the search didn’t match because I first search for empty name and only matching email)
    This fixes it:
    https://plugins.trac.wordpress.org/changeset/2524289/

    #62520
    Fred17
    Participant

    Thank you very much Franky. The main thing is that it is solved. Thanks again for your quick support.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.